Indbygningsreol efter
​dine mål og ønsker

Uanset om du bor i et moderne og minimalistisk hjem, eller om en gammel murmestervilla danner rammen om dit hjem, kan vi som møbelsnedker designe og fremstille en indbygningsreol, der passer præcist ind i den stil, du efterspørger.

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser og leverer løsninger til kunder i hele landet fra vores snedkerværksted i Kolding – herunder både Vejle, Fredericia og omegn.

Skræddersyede, håndlavede reoler efter mål

Vi skræddersyer, designer, konstruerer og udarbejder indbyggede reoler til enhver væg i ethvert hjem. Reolerne udføres i kvalitetsmøbelplader, som derefter lakeres/males efter lige nøjagtigt dit ønske. Reolerne kan leveres i alle træsorter – også umalede.

Kontakt os og hør om mulighederne for en indbygningsreol

Går du eventuelt og drømmer om en ganske bestemt eller en helt speciel reol, eller har dit hus et rum, som ikke egner sig til et standard reolsystem fra den lokale møbelforretning, men en indbygningsreol, så kan du kontakte os. 

Efter aftale kan vi komme forbi og hjælpe dig med at finde det helt perfekte design og den perfekte løsning til netop dit hjem.

Du kan enten kontakte os på telefon 40 57 48 79 / 26 16 39 62, eller du kan skrive til vores e-mail info@rotheinterior.dk.​

Få et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål eller interesseret i et uforpligtende tilbud er du velkommen til at ringe eller skrive til os.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Rothe Interior ApS

CVR: 32779565​

Adresse​

Gl. Tved 25

6000 Kolding

Kontakt

Telefon: 40 57 48 7926 16 39 62

E-mail: ​info@rotheinterior.dk