Inventarsnedkeri hjælper vi også gerne med

Hos Rotherinterior finder du et inventarsnedkeri, der tilbyder alt inden for inventar. Vi laver alt fra kontormøbler til butiksinventar – alt sammen til en god pris. Vi holder til i Kolding, men står også til rådighed for kunder i og omkring Fredericia og Vejle.

Vi lægger stor vægt på et grundigt forarbejde, hvor vi sammen med vores kunder finder frem til den bedste løsning. Derfor sørger vi altid for at have en tæt dialog med kunden, så vi opnår de resultater, du drømmer om. Vores erfaring siger nemlig, at det skaber grundlaget for det gode, solide og smukke tømrerarbejde.

Vi har et bredt udvalg af inventarsnedkeri

Hos vores inventarsnedkeri finder du inventar til både private og virksomheder. Vi kan lave det meste og løser derfor både simple og mere komplicerede opgaver. 

Alle vores møbler laves i egetræ, som vi arbejder med på forskellig vis efter dine ønsker og behov. Vi sammensætter altid et godt tilbud til vores kunder, uanset hvilke former for inventar vi skal lave. Trods de lave priser, vil du altid se smukke resultater af høj kvalitet.

Find dit næste inventar her
​hos os

​Uanset om du mangler inventar til dit private hjem eller din butik, kan vi løse opgaven for dig. Vi står altid klar til at efterkomme dine ønsker til inventarsnedkeri.

Du kan ringe på tlf. 40 57 48 79 eller 26 16 39 62. Du kan også skrive til os på: info@rotheinterior.dk, så vender vi tilbage med mere information hurtigst muligt.

Vi laver blandet andet:

  • Skabe
  • Diske
  • Hylder
  • Bar

Få et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål eller interesseret i et uforpligtende tilbud er du velkommen til at ringe eller skrive til os.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Rothe Interior ApS

CVR: 32779565​

Adresse​

Gl. Tved 25

6000 Kolding

Kontakt

Telefon: 40 57 48 7926 16 39 62

E-mail: ​info@rotheinterior.dk