Restaurering af møbler i høj kvalitet

Er du på udkig efter en professionel møbelsnedker, der foretager restaurering af møbler? Så er der hjælp at hente lige her. Hos Rotheinterior hjælper vi kunder nær Kolding, Fredericia og Vejle med forskellige former for restaurering og reparationer af designermøbler. Vi arbejder selvfølgelig også på kunder i andre nærliggende byer.

Har du et designermøbel, der er gået i stykker eller trænger til en kærlig hånd, står vi klar til at hjælpe dig. Vi er et professionelt firma med mere end 25 års erfaring i bagagen. Vi har et stort fokus på kreativitet, kvalitet og gedigent håndværk, hvorfor du trygt kan vælge os til at restaurere dine møbler.

Vi laver alt inden for restaurering af møbler

Hvad enten du har gamle møbler, hvis stil du ønsker at bevare, eller nogle særlige designermøbler, der mangler restauration, kan vi hjælpe dig.

Vi varetager forskellige former for restaurering af møbler, så tøv ikke med at kontakte os.

Vi fikser dine designermøbler, så de kommer til at se ud som nye. Det kan vi gøre, selvom de er slidte og måske gået i stykker. 

Derudover afsliber, olierer og lakerer vi bordplader. Har dit møbel et brækket ben, limer vi det sammen, så møblet igen er intakt. Vi sørger for høj kvalitet til en lav pris.

Kontakt os for at høre nærmere om møbelrestaurering

​Kunne du tænke dig at høre mere om priser, tilbud eller dine muligheder, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig med at restaurere dine møbler.

Kontakt os på tlf. 40 57 48 79 eller 26 16 39 62. Du kan også skrive til os på info@rotheinterior.dk, så vender vi tilbage snarest muligt.

Få et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål eller interesseret i et uforpligtende tilbud er du velkommen til at ringe eller skrive til os.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Rothe Interior ApS

CVR: 32779565​

Adresse​

Gl. Tved 25

6000 Kolding

Kontakt

Telefon: 40 57 48 7926 16 39 62

E-mail: ​info@rotheinterior.dk