Rustikt plankebord af unikke planker

Mangler du et nyt spisebord? Så bør du overveje at investere i et rustikt plankebord, der giver en unik stemning i dit køkken. Vores møbelsnedkeri har forskellige former for plankeborde – alle i et helt unikt design efter dine ønsker. Vi holder til i Kolding, nær Fredericia og Vejle, og alle kunder er velkomne.

Vores borde er lavet af specielle og unikke planker, der kun findes i ét eksemplar. Plankerne har for eksempel store knaster eller særlige former. Vi finder plankerne på forskellige savværker. Sommetider har de en historie, fordi de kommer et særligt sted fra.

Vi laver et helt specielt og rustikt plankebord til dig

​Bestiller du et rustikt plankebord hos os, er du garanteret et helt unikt bord, som ingen andre har. Vi laver bordet i præcis de mål, du ønsker, så det passer perfekt ind i dit hjem. Oftest er vores borde lavet af egetræ, men vi imødekommer naturligvis dine ønsker til materialer.

Vores firma har et stort fokus på kreativitet og på at levere resultater af høj kvalitet. Derfor er vi altid grundige i vores arbejde, og vi gør vores bedste for at realisere dine ønsker. Hos os finder du altid billige tilbud på vores håndværk.

Ring for at bestille dit nye plankebord hos os

Kunne du tænke dig at bestille et billigt planke spisebord? Så kontakt os med det samme. Vi sørger altid for at give dig en lav pris, selvom kvaliteten er høj.

Ring på tlf. 40 57 48 79 eller 26 16 39 62. Du kan også skrive til os på: info@rotheinterior.dk, så laver vi et rustikt plankebord efter dine ønsker.

Få et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål eller interesseret i et uforpligtende tilbud er du velkommen til at ringe eller skrive til os.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Rothe Interior ApS

CVR: 32779565​

Adresse​

Gl. Tved 25

6000 Kolding

Kontakt

Telefon: 40 57 48 7926 16 39 62

E-mail: ​info@rotheinterior.dk